2009. március 3., kedd

Tavasz van,

Ma nagyon happy hangulatom van, elkészítettünk egy kisgépet, amire nem sok idő maradt, mert a gépészeti munkálatok kicsit mindig tovább tartanak a keleténél, utána persze rajtunk akarja mindenki behozni a késést, így összesen 3 nap állt a rendelkezésünkre tetőtől talpig vezetékbe burkolni, lehet holnap mielőtt elviszik lefotózom, mert nagyon a szívemhez nőtt. Lehet ez, de lehet hogy a tavasz első friss illatai okozzák, és a sok-sok gyönyörű hóvirág, ami szinte mindenhol kidugta már a fejét, ezt a csodálatos látványt később még a frissen nyíló ibolya illata tudja majd felülmúlni. Három napja rendkívül jó idő van felénk, és mindenhol a madarak csicsergését lehet hallani, hát kell ettől szebb élmény.

2009. március 1., vasárnap

Egyesség, és adott szó, hisz ez fontos.

Talán a korom ellenére naiv vagyok, lehet. Nem tudom ki, hogy éli meg ezeket a dolgokat, de nekem egy kicsit nehezen megy feldolgozás, bár idővel megtanultam túllépni.
Az adott szó ami elég fontos számomra, nem értem az emberekben azt jó kis tulajdonságot, hogy miért akarják az utolsó utáni pillanatban megváltoztatni, az előzőleg adott szavukat. Számomra ez ugyan olyan fontos mintha leírnánk papírra. Mi az ami készteti arra a belső szellemi erejüket, hogy esetleg megváltoztassanak egy egyességet, főleg akkor ha ebből még fogható haszon sem származik. Egy ideillő idézet.

"Ha befogadsz egy kutyát, és feltáplálod, nem fog megharapni.
Ez alapvető különbség kutya és ember között."