2009. július 8., szerda

Interurban Ausztrália

Na igen régen komoly nehézségekbe ütközött volna, még talán 20 évvel ezelőtt is, hogy Ausztráliával kapcsolatba lépjünk, mi egyszerű emberek. Ma már a skype egy csodálatos dolog, az emberi hang másodpercek alatt körbeutazik az egész föld körül, és nagyon értékes dolog, mert olyan emberekkel tudok kapcsolatba lépni, akik nagyon fontosak a számomra, és nagyon messze vannak. Ez a módszer egy kicsit hasonlít azokra a hidakra amiknek a helyretételénél komoly munkákat végzünk, ezek a dolgok kapcsolatot teremtenek, összekötik az embereket, és az élményeket.

Drága Ágicám,
Nagyon jó volt hallani reggel a hangod, és beszélgetni, kár hogy az idő nem nekem dolgozott, és ez a röpke félóra elszállt, annyi mindent szerettem volna mondani, de nem is jutott minden hirtelen az eszembe, egyszerűen túl kevés volt az idő, és munkába kellett mennem. Hihetetlen milyen sokat jelentet, és mennyire feltöltött, sajnos Tigi most éppen beteg, és megint abból a pénzből pótolom az ellátását, amit arra tartalékolok, hogy kimehessek hozzátok, most éppen egy kicsit messzebb vagytok, de tudod és ismersz, hogy nem csüggedek, nem adom fel, és remélem nemsokára találkozunk, és megölelhetjük egymást, addigra már Arwen, és Barka is ott lesz veletek, és kis agaras társaságban, jókat nevetünk majd a hihetetlen emlékeinken, és egy kicsit beleéljük magunkat majd ezekbe az időkbe. Egy két hónap, és elszállt egy év, hogy elmentetek, nagyon örülök, hogy sikerült beilleszkedni, de ez titeket ismerve számomra nem volt kétséges.
Szóval megyünk. Addig pedig vigyázzatok magatokra Milura, hogy kis Ausztrál ficsúr, majd jöhessen Magyarországra nyaralni :o)))