2009. augusztus 24., hétfő

Hidak

Gyönyörű képeket találtam azokról a hidakról, amelyeknek az építésénél mi is részt vállaltunk, nagyon jó érzés ránézni, és jó érzés tölti el az embert, hogy ott lehetett. Másfél év Dunaújvárosban, egy fél év a Megyeri hídnál, és egy év a Szebényi völgyhídnál.

Dunaújvárosi Pentele híd,



Megyeri híd

2009. augusztus 23., vasárnap

Magyar Fajták Kiállítása Devecser,

A kiállítás előtt szólt Jutka, hogy Péter nem tud vele menni Devecserre, és hogy nincs-e kedvem elmenni, hirtelen nem is gondolkodtam, rajta hanem rávágtam, hogy van. Augusztus 20.-án délután indultunk és Budapesten, még felvettünk egy bíróbojtár hölgyet Mikó Diánát. Amikor leértünk egy Lucullus nevű fogadóban volt a vacsora, és a szállás is, az ételek nagyon finomak voltak , és igen jó borokat kóstolhattunk, a házigazda a vacsorát egy kis gasztro előadással tarkította. A szoba egy kicsit kicsi volt, és nem olyan szép, de éppen felújítás előtt áll, sajnos, nem sajnos én a munkahelyemen megszoktam, hogy általában a szállásunk legalább is az enyém egy szem nő lévén a kollégák között, egyszerű, és mindig színvonalas, de vendégként ez igazán nem okozott problémát, mert mi hárman hihetetlen összhangban voltunk, és nagyon jól éreztük magunkat. A reggeli is nagyon jó volt ami még a fogadó javára írható a pincérek figyelmesek voltak, és kedvesek.
A kiállítás is jó hangulatban telt el, ismét megismerhettem egy pár embert akikkel, szinte évtizedek óta találkozunk, de személyes kapcsolat soha nem alakult ki.
Ami még nagyon fontos volt számomra, hogy Diánát megismertem, aki szobrász művész, és az erdélyi kopót bírálja, és úgy éreztem, hogy nagyon jól tudtunk beszélgetni, és sokat gondolkodtam azon, hogy mi lehet az élet célja, amikor az embereket megismerteti egymással.
Képek a kiállításról