2009. július 18., szombat

Buli

Ha minden igaz ma egy buliba csöppentem, ami az érdekessége a dolognak, hogy egy születésnapi buliba, ami ráadásul az enyém volt. Olyan gyorsan pörögtek az események, hogy szinte észbe sem kaptam máris lett nálunk egy nagy lábas gulyás leves, délután háromkor a diósjenői Jenő napon voltunk a váci fúvós zenekar előadásán, ahol Mayer Péter, és Mayer Miklós is játszott, majd nálunk lettünk, ahova Szanka Jutkáék, Péter a gyerekek, és Gellért, István, Ádám, is itt volt, és egy hatalmas csodálatos gyümölcs tortát is kaptam, Nagyon jókat viccelődtünk nevettünk, és pezsgőt is ittunk ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Köszönöm ezt az estét nagyon jól éreztem magam,és remélem mindenki aki itt volt.

2009. július 14., kedd

Néha érdekeset hall az ember,

Sok helyen járok, és sok emberrel beszélgetek, ma pl vámoltatni voltam Salgótarjánban, a múlt héten Miskolcon. Általában odafigyelek az emberekre, és néha megfog amit mondanak, nemrég pl. egy nagyon érdekes kis mondatrészt kaptam el ami így hangzott.

"Csak a buta ember hiszi, hogy a sok pénztől okos lesz"

Szántódpuszta, Gödöllő

Sajnos a tudomány mai álláspontja szerint képtelenek vagyunk térben és időben két helyen megjelenni, pedig mi nagyon szerettünk volna ám két agaras rendezvényen is részt venni az elmúlt hétvégén. Ha Tigi engedi, és úgy éreztem volna, hogy képes lenne egész nap kint lenni velem, akkor bizony beneveztük volna Gödöllőre, a Sissi emlék kiállításra, a képeket látva, azt hiszem ennek a rendezvénynek is igen jó hangulata volt. Sajnos még mindig nagyon fáradékony, és a gyógyszeres kezelése miatt nem mertem bevállalni ezt a procedúrát,így a másik rendezvényt választottam ahol viszont a közelebbi barátainkkal tölthettük együtt a napot, / Tenczel Gabi, Barabás Zsuzsi, Pech Ági, Vétek Józsi, Ganyecz Misi, és nagy fia, és még sokan akiknek a társasága, és jókedve szintén nagyon jó hangulatot hozott, és igazán jól éreztük magunkat. A rendezők igazán figyelembe vehetnék, hogy ha egyik ujjamba harapok az is fáj, ha a másikba az sem kellemes,

A falusi hangulat, és jó idő.

Szántódpuszta, képek



A különleges gyönyörű környezet, és egy álom,

Gödöllő, képek